Zasebnost podatkov

Splošne določbe

Uporaba spletne strani (brskanje, odpiranje povezav, branje vsebine in podobno) se šteje kot soglasje obiskovalca spletne strani, da se strinja s temi splošnimi pogoji uporabe. V primeru, da se kot obiskovalec spletne strani ne strinjate s temi splošnimi pogoji vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene posamezne dele (pod-strani in podobno), razen če za posamezen del ni določeno drugače.

Vsebine na spletni strani

Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin ali obrazcev na spletni strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Izključitev odgovornosti pri uporabi spletne strani

Obiskovalci spletne strani uporabljajo spletno stran, njene dele, vsebine in informacije izključno na lastno odgovornost.

Ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in pravilnost informacij in vsebin, objavljenih na spletni strani, ne prevzema odgovornosti zaradi spremembe že objavljenih informacij ali vsebin in ne prevzema odgovornosti za morebitno nastalo škodo, ki bi obiskovalcu spletne strani nastala zaradi uporabe tam objavljenih informacij ali vsebin.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke, ki predstavljajo datoteke, ki jih ob obisku spletnega mesta shrani v uporabnikovi napravi, s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Piškotki so namenjeni prepoznavanju teh naprav. Spletna stran uporablja piškotke z namenom zbiranja podatkov o njeni uporabi za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja obiskovalec in lahko njihovo shranjevanje omeji ali onemogoči.

Že shranjene piškotke lahko nadzirate ali izbrišete preko svojega spletnega brskalnika.

IMENAMENVELJAVNOST
_gaTo naključno ustvarjeno unikatno število se uporablja za izračun podatkov o obisku našega spletnega mesta.2 leti
_gidTo naključno ustvarjeno unikatno število se uporablja za izračun podatkov o obisku našega spletnega mesta.24 ur
_gatPiškotek se uporablja za omejevanje pogostosti zadetkov.10 minut

Varstvo osebnih podatkov

Ob obisku spletne strani se nekateri podatki (npr. datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave. Podatke ne bomo posredovali nobenim tretjim osebam.

Meni