Razvoj sodobnih IT rešitev

temelji na obsežnih izkušnjah s področja izdelave programske opreme, priprave podatkovnih baz in svetovanju na področju stroškovnega načrtovanja in spremljanja projektnih investicijskih del v gradbeništvu.

O nastanku in razvoju podjetja

Podjetje BEST, Škofja Loka, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991, začetki samostojnega nastopa ustanovitelja podjetja mag. Stanislava Jožefa Berce na slovenskem tržišcu pa segajo v daljno leto 1985.

V 30 letnem obdobju delovanja na gradbeno-informacijskem področju je podjetje BEST za posamezna večja podjetja s področja nizko in visokogradnje ter obrtno-inštalaterske dejavnosti pripravilo številne specifične zbirke podatkov za načrtovanje in spremljanje stroškov, prav tako kot tudi številne programske rešitve za gradbena, elektrodistribucijska, telekomunikacijska in ostala podjetja.

Med drugim smo v sodelovanju z Obrtno-Podjetniško zbornice Slovenije pripravili normative za visokogradnjo in ustrezno ter cenovno sprejemljivo programsko rešitev za uporabo teh normativov v vsakdanjem poslovanju obrtnikov in drugih podjetij.

Kot vedno, se tudi v zadnjih letih oziramo po najnaprednejših tehnologijah in postopkih dela. Tako smo v naše obstoječe rešite med drugim vključili BIM tehnologijo, in jo uspešno implementirali v praksi, na največjih gradbenih projektih v Sloveniji.

Reference

Programsko in podatkovno opremo podjetja BEST uporablja večje število velikih, srednjih in manjših podjetjij s področja projektiranja in izvedbe visoke in nizke gradnje, obrtniških in inštalaterskih del.

Za referencno listo nam pošljite e-pošto z vašimi podatki na naslov info@best.si.

Potrebujete več informacij?

Meni